Всеукраїнський день працівників рекламної сфери відзначили в навчально-науковому інституті української філології та соціальних комунікацій. Кафедра журналістики, реклами і PR-технологій організувала студентам незабутнє свято, сповнене святковим настроєм та енергією.

  Про це повідомляє кореспондент пресслужби ННІ УФСК.

«Ідея проведення такого заходу виникла ще чотири роки тому, коли відбувся перший набір рекламників. У 2018 із тодішнім уже 2-PR курсом у межах вивчення дисципліни «Історія реклами» ми спробували її реалізувати. І «перший млинець не був на нівець», нам вдалося. Так склалася певна традиція. Лише минулого року у зв'язку з карантином довелося відзначати свято онлайн. У цьому році ми вирішили із другокурсниками відродити таку традицію. Скажу чесно, розворушити студентів після практично двох років дистанційки було непросто, але нам вдалося. Дякую і студентам, і колегам за підтримку. Такі івенти, на мою думку, для студентів є не розвагою, а радше елементом навчання», — прокоментувала гарантка освітньої програми «Реклама та PR у медіагалузі» Наталія Ковтун.

Під час заходу студенти мали змогу зробити фото на прекрасній фотозоні, що буквально відблискувала святковий настрій на всіх оточуючих. Була показана інформативна презентація про історію реклами, її зародження та витоки. Студенти мали можливість узяти участь в інтерактивному конкурсі із печивом-сюрпризом. Учасник конкурсу отримував печиво, діставав з нього листочок з рекламним гаслом і відповідав на одне просте питання: «Звідки це гасло?»

Особливо корисною була зустріч студентів із засновником та керівником диджитал-агентства повного циклу «VENSTOPpro» Павлом Осейком. Він розповів студентам про способи становлення власного рекламного агентства та показав презентацію з власними роботами.

Для студентів свято було цікавим і пізнавальним водночас.

«Мені дуже сподобались неймовірно цікаві конкурси, класна фотозона. Але найбільше закарбувалась у пам'яті зустріч із засновником, що є справді корисною для рекламників-початківців, які хочуть почати свою справу», – поділилась враженнями студентка 1-PR Наталія Бондар.

Автор: студентка 1-ВБ курсу Ірина Захарченко

Фото: студент 2-PR курсу Ілля Малоног