Науковці ННІ природничих та аграрних наук Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького взяли участь в науковій конференції, присвяченій 100-річчю від часу заснування Канівського природного заповідника.

Науковий захід проходив на базі заповідника 21—23 вересня.

Під час урочистої частини за дорученням ректора Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександра Черевка колектив Канівського природного заповідника привітав директор ННІ природничих та аграрних наук Максим Гаврилюк.

– Черкаський національний університет та Канівський природний заповідник багато років плідно співпрацюють в галузях наукових досліджень, охорони біорізноманіття, екологічної освіти та вивчення історико-культурної спадщини Черкащини. Символічно, що заклади утворені в один період — 100-річний ювілей Черкаський національний відзначав у 2021 році. Тому розраховуємо на подальшу реалізацію ще багатьох спільних проєктів, — наголосив Максим Гаврилюк.

У науковій частині конференції загалом було заслухано 30 доповідей, серед яких були також результати наукових досліджень науковців Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

ННІ природничих та аграрних наук