ПАТ «Миронівський хлібопродукт» співпрацюватиме з  Черкаським  національним університетом імені Богдана Хмельницького. Відповідний договір про співробітництво було підписано з сервісним центром «Фінанси» ПАТ «Миронівський хлібопродукт».

Деталі реалізації договору обговорили з ректором Олександром Черевком представники сервісного центру: бізнес-партнер з персоналу дирекції з організаційної ефективності та управління персоналом ПАТ «Миронівський хлібопродукт» Тетяна Гриб і HR-менеджер сервісного центру м. Черкаси Лілія Чепурна.

Зокрема, передбачається участь потенційних роботодавців у підготовці фахівців зі спеціальностей «Фінанси», «Облік і аудит». Побажання стейкхолдерів враховуватимуться при формуванні навчальних планів та робочих програм. На базі сервісного центру «Фінанси» ПАТ «МХП» організовуватиметься практика для студентів, підвищення кваліфікації та стажування науково-педагогічних працівників. Реалізуватимуться спільні науково-технічні та освітні проєкти, різноманітні заходи: конференції, ярмарки, круглі столи, презентації, екскурсії тощо. Здійснюватиметься взаємовигідний обмін інформацією. Усе це допоможе студентам бути затребуваними на ринку праці, а підприємству — отримати висококваліфікованих співробітників.

Ректор ЧНУ Олександр Черевко розповів про низку перспективних напрямів, які теж можуть бути цікавими партнерам — починаючи від підготовки фахівців для аграрної галузі і завершуючи соціологічними дослідженнями на різну тематику.

— Університет зацікавлений у дуальній освіті студентів, широко залучає стейкхолдерів до процесу підготовки фахівців та ефективно з ними співпрацює. Угода з ПАТ «Миронівський хлібопродукт» відкриває нові можливості для співпраці, переконаний Олександр Володимирович.

Пресслужба Черкаського  національного університету імені Богдана Хмельницького