ННЦ «Інститут міжнародної освіти» завжди радіє успіхам своїх випускників і підтримує з ними зв’язки, а іноземні студенти зі свого боку згадують з теплотою студентські роки в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.

Випускник спеціальності «Менеджмент» ННЦ «Інститут міжнародної освіти» Алнаас Алсааді Абдалла Алсааді навчається в одному з найкращих закладів вищої освіти Лівії (Африка) – Університеті затоки Сідра.

Нещодавно в університетській студентській газеті «Дзеркало Аль-Таліб» вийшла друком стаття, у якій ідеться про лівійські звичаї й традиції, що поширилися за межі країни та були підтримані закордонними університетами, де навчалися лівійські студенти.

Алнаас Алсааді поділився спогадами про навчання в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького і як він започаткував традицію висаджувати дерево під час випускної церемонії. У дійстві взяли участь інші студенти й ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького О. В. Черевко. У такий спосіб студенти висловлюють свою вдячність закладу освіти.

Наразі Алнаас Алсааді Абдалла Алсааді працює на своїй батьківщині в місті Рас-Лануф у філії Національної нафтової корпорації. Рас-Лануф є центром імпорту для нафтохімічної промисловості, також там розташований один із найбільших портів Північної Африки. Крім цього, Алнаас Алсааді продовжує навчання, здобуває освітній ступінь магістра з ділового адміністрування в Університеті затоки Сідра на основі вже отриманого диплома бакалавра нашого Університету.

Алсааді зауважив: «Це дуже боляче, що в Україні війна. Ми, лівійці, знаємо, як це важко. Тому я хочу, щоб і в Україні, і в Лівії, і в усьому світі був мир». 

ННЦ «Інститут міжнародної освіти»