З 16 по 18 травня 2018 року в навчально-науковому інституті економіки і права Черкаського національного університету імені Б.Хмельницького працювала експертна комісія Міністерства освіти і науки України з підготовки бакалаврів за напрямом підготовки 6.030504 «Економіка підприємства».

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 19 квітня 2018 року № 470-л «Про проведення акредитаційної експертизи», у складі комісії працювали: голова комісії Ольга Юріївна Кудріна — завідувач кафедри бізнес-економіки та адміністрування Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, доктор економічних наук, професор таТетяна Василівна Понедільчукдоцент кафедри економіки та економічної теорії Білоцерківського національного аграрного університету, кандидат економічних наук, доцент.

Упродовж роботи члени комісії відвідали наукові та навчально-допоміжні підрозділи, які забезпечують підготовку фахівців за спеціальністю «Економіка підприємства», ознайомилися з документами та матеріалами про діяльність закладу.

Провідні фахівці в галузі економіки також поділилися досвідом та надали важливі рекомендації щодо подальшого розвитку спеціальності. У процесі експертизи були налагоджені звязки Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького зі структурними підрозділами провідних економічних навчальних закладів.

Після перевірки комісія зробила висновок про можливість акредитації напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства», галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» з ліцензованим обсягом 65 осіб підготовки бакалаврів.

ННІ економіки і права