Напередодні фіналу кіберспортивного турніру «Winter Cup CHNU 2022» було підписано меморандум про співпрацю між Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького та черкаським кіберклубом CyberХ Сommunity.

Цей документ передбачає заходи для розвитку і популяризації серед студентства Черкаської області кіберспорту. Перший загальноуніверситетський кіберспортивний турнір ініційований та проведений студентською радою ЧНУ. Дві команди, які вийшли у фінал, змагатимуться 10 лютого за Кубок ректора.

— Кіберспорт дуже популярний серед молоді. Це і розвага, і тренування для мозку. Ми популяризуємо кіберспорт і даємо можливість усім нашим студентам самореалізуватися та займатися тим, що їм подобається. Ми завжди готові підтримати наше студентство і допомогти в реалізації їхніх ідей. Тож бажаю успіху командам і запрошую всіх підтримати гравців! Дякую кіберклубу CyberХ Сommunity та менеджеру з питань регіонального розвитку Владиславу Ковалю за сприяння в організації турніру, — зазначив ректор ЧНУ Олександр Черевко.

Під час зустрічі Владислав Коваль та ініціативна група турніру обговорили низку організаційних питань та домовилися про подальшу співпрацю.

Нагадаємо, партнерами змагань є кіберспортивний клуб «CyberX Community»

Інформаційні партнери: «Про Все», ТРК «Ільдана»

Спонсори:

1. «Fugu» — ресторан японської кухні.
2. «Street pizza» — мережа піцерій.
3. «Vertigo» — лаунж-бар
4. «Pizza run» — піцерія.
5. «Brewlove» — затишна сімейна кав'ярня.
6. «Пармезан» — кафе
7. «Cube VR» — клуб віртуальної реальності.
8. VR «DEEP» — віртуальний простір.
9. «KEYHOLE» — квест-кімната.
10. «Ізоляція» — квест-кімната.
11. «BG barbershop» — барбершоп
12. «Barber house» — барбершоп
13. «Zadovolena» — магазин жіночих та чоловічих аксесуарів.



Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького