Меморандум про співпрацю між Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького та Державною податковою службою України підписали ректор ЧНУ Олександр Черевко та голова ДПС Олексій Любченко.

Мета співпраці — сприяння професійному розвитку студентів, обмін досвідом, розробка та реалізація освітніх проєктів для підвищення компетенцій працівників органів ДПС, спільне напрацювання ініціатив для вдосконалення законодавства з питань податкової справи, залучення провідних спеціалістів органів ДПС до участі в проведенні викладацької діяльності, створення умов для проходження практики і стажування студентами й викладачами, проведення профорієнтаційної роботи та інше.

— Державна податкова служба стала ще одним центральним органом влади-партнером ЧНУ. Договорами й меморандумами закріплена наша співпраця з міністерствами оборони та юстиції України. Переконаний, це значно поліпшує якість підготовки фахівців та сприяє їхній затребуваності на ринку праці, — наголосив Олександр Володимирович.

Сподіваємося, що ця співпраця слугуватиме підставою для залучення молодих і вмотивованих спеціалістів до роботи в ДПС України та набуття ними практичного досвіду і професійного зростання. 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького