Черкаський національний університет продовжуватиме успішну співпрацю з університетом Вальядоліда, Іспанія завдяки ще одному гранту Еразмус + на реалізацію академічної мобільності.

Отриманий грант розрахований на 3 роки (2023—2026), протягом яких студенти та викладачі ЧНУ матимуть змогу пройти навчання чи стажування в одному з найстаріших ЗВО Європи. Вперше співпраця з університетом Вальядоліда почалася у 2019 році з ініціативи Наталії Сливки, в.о. завідувачки кафедри сучасних практик викладання англійської мови.

— Цьогорічний грант — це вже четвертий грант в межах цієї ініціативи. Ми дуже задоволені, що наша співпраця з університетом Вальядоліда поглиблюється та розширюється — зазначила Наталія Сливка, координаторка проєкту. — З початку нашого проєкту вдалося реалізувати 12 мобільностей (серед них 9 студентських), ще 4 очікуємо на наступний семестр. Зараз на навчанні в університеті Вальядоліда перебуває аж 6 студенток ННІ іноземних мов. Всі вони навчаються за освітньою програмою «English Language Studies». Як координаторка проєкту, я постійно підтримую зв'язок зі студентами. Вони дуже задоволені своїм навчанням, старанно опановують нові предмети, вивчають іспанську мову, долучаються до участі у соціальних та культурних заходах, знайомляться з цікавими людьми, і багато подорожують. Це неймовірні можливості, які стали реальними завдяки підтримці програми Еразмус +.

Кафедра сучасних практик викладання англійської мови