День святого Миколая минув, але дива, створені руками викладачів і студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, тривають. У межах благодійного марафону ЧНУ студентська рада ННІ економіки і права привітала «сонячних дітей».

Студенти завітали до школи №25, при якій функціонує громадська організація «Сонячні діти». Привезли кошти, зібрані в інституті під час благодійної акції.

Заступник директора ГО Оксана Заболотня  зробила короткий екскурс в історію організації. Потім було спілкування з дітьми, яке принесло всім багато  позитивних емоцій. Наші студенти відразу знайшли спільну мову з малечею, всі разом весело провели час.

Разом із дітками студенти взяли участь у  майстер-класі з виготовлення мила, робили новорічні прикраси. Дійство закінчилося святковими смаколиками і чаєм. На згадку студентам ЧНУ подарували шкарпетки, печиво та мило, яке вони зробили разом із дітками. Оксана Юріївна розповіла про методики навчання вихованців. Студенти довідалися багато нового про життя «сонячних дітей» і відчули до них щиру приязнь і симпатію.

— Ми дякуємо кожному, хто не залишився байдужим і долучився до благодійного збору коштів. Ми радіємо, що змогли подарувати дітям новорічний настрій. Сподіваємося, що разом зробимо купу добрих справ, — сказав Владислав Чепіль, в.о. голови студентської ради ННІ економіки і права.

ННІ економіки і права