Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького цьогоріч випускає 1200 бакалаврів.

На жаль, у зв’язку з пандемією ми не можемо зібрати в актовій залі наших випускників, їхніх батьків і друзів на урочисту церемонію вручення дипломів. Тому у межах проєкту «Бакалавр ЧНУ – 2020» публікуємо інформацію про випускників усіх інститутів та факультетів. Наші бакалаври зможуть знайти себе на фото та згадати роки навчання. 

Один із найбільших підрозділів ЧНУ, навчально-науковий інститут економіки і права, випускає 184 бакалаври денної та заочної форми навчання. 

Дипломи отримають фахівці зі спеціальностей «Публічне управління та адміністрування», «Облік та оподаткування», «Економіка», «Міжнародні економічні відносини», «Право», «Менеджмент», «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». За ці роки вони навчилися командної роботи, здружилися і не уявляють, як житимуть один без одного за межами університету.

Бакалаври вважають, що студентські роки були найкращими в житті і що вони отримали вищу освіту в чудовому закладі вищої освіти. Навчання проходило в атмосфері взаємодопомоги і підтримки, за активної участі студентського самоврядування. Кожна людина в житті, на будь-якому її етапі, намагається чогось досягти, перевершити самого себе, розкрити внутрішній потенціал для нових звершень. Завдяки інституту випускники не тільки отримали знання від докторів наук, професорів і кандидатів, а й перш за все отримали безцінний досвід спілкування один з одним. Студенти писали наукові роботи та брали участь у профільних конференціях і різноманітних заходах, конкурсах талантів, благодійних акціях. У спогадах залишиться і пізнавальні екскурсії, відпочинок на навчально-тренувальній базі «Сокирне», конкурси та розваги. А ще — підтримка викладачів і кураторів.

Випускники інституту дуже різні. Але всіх їх об’єднує прагнення до нового, наполегливість у досягненні своєї мети, що в майбутньому допоможе у професійній діяльності та самореалізації.

Ректорат, дирекція інституту та куратори груп — доцент Тарас Ігорович Ромащенко, доцент Віктор Сергійович Денисенко, доцентка Марина Володимирівна Дроботова, доцентка Ольга Миколаївна Радченко, доцентка Юлія Миколаївна Радзіховська, доцентка Наталія Валеріївна Бутко, доцентка Вікторія Григорівна Уманська, доцентка Ірина Миколаївна Кирилюк, доцентка Світлана Петрівна Білоус, доцент Геннадій Андрійович Волошкевич та доцент Олег Миколайович Тараненко — вітають бакалаврів ЧНУ та бажають їм успіхів у професії і в житті. Нагадують і про те, що їх чекає магістратура Черкаського національного та різноманітні курси, де можна розширити чи підвищити свою кваліфікацію упродовж усього професійного життя.


Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького