Другокурсниця з ННІ іноземних мов Амелія Хренова представляла Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницього на Конгресі Української студентської Ліги (УСЛ), що відбувся у Житомирі.

Українська студентська Ліга — організація, створена студентами для студентів із метою розвитку та всебічної підтримки студентського ком’юніті, а також рухів та проєктів, що стосуються студентського життя. Амелія є представницею студактиву ЧНУ, голова студради свого інституту, волонтерка.

— Мені пощастило бути делегаткою від ЧНУ. УСЛ — це просто захват! Прийняття нових членів, дискусійні панелі, обговорення таких важливих питань, як корупція в ЗВО та онлайн-навчання. А ще — обмін досвідом, прекрасна вистава та надзвичайний світський вечір — така триденна програма Конгресу УСЛ, куди мені пощастило потрапити. Було за честь представляти наш університет на Конгресі, ділитися досвідом онлайн-виборів, брати участь у дискусіях та брати на себе відповідальність за прийняття рішень. Вдячна університету за можливість і вдячна УСЛ за незабутні враження, нових друзів, корисний досвід та класну атмосферу. Хочеться працювати і розвиватися. Студентство — це велика сила, тому треба об'єднуватися і творити кращий час! — поділилася враженнями Амелія.

Студентська рада