Бакалаври Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького продовжують підсумовувати результати навчання: публікують святкові фото зі словами вдячності, поширюють відеоролики-підсумки або фотоколажі.

Не є винятком і студенти спеціалізації «Видавнича справа та редагування» ННІ української філології та соціальних комунікацій. Випускниця Анна Тиха підготувала відеодобірку з найяскравіших моментів відеороликів, до створення яких вона долучалася разом з одногрупниками-однодумцями — Русланом Крижанівським та Вікторією Дзеціною.

За словами студентки, у чотири хвилини не вмістилися всі найкращі відеороботи, але ці моменти змогли показати головну ідею — можливість генерувати різноманітні креативні проєкти з подальшою їх реалізацією та отримання задоволення під час навчання.

— Це відео, ніби «трейлер» про моє навчання на кафедрі видавничої справи, редагування і теорії інформації. Креативність, сміх, жарти, «іскорки в очах» супроводжували нас протягом створення різних проєктів. Дійсно, під час відео можна прослідкувати, як незнання і замкнутість переросли в досвід й упевненість. Дякую викладачам й одногрупникам за знання, підтримку і найкращі у світі спогади про студентську пору! — поділилася емоціями Анна Тиха.

Також студентка додала, що це не останнє відео на таку тематику, адже ще багато матеріалів залишилося, тому вони обов'язково будуть десь використані.

Переглянути відеопідсумок навчання бакалаврів-видавців можна тут:

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького