bgb
 
 
 

З нагоди XVII Тижня італійської мови в світі (16-22 жовтня 2017 р.), який цьогоріч буде присвячений «Італійській мові в кінотеатрах та італійській мові в кінематографії», оголошено конкурс «Як у дзеркалі – погляд на Італію ззовні». Конкурс надає можливість студентам віком від 18 до 24 років зняти короткометражний фільм, присвячений різним аспектам (мистецтво, мода, пейзаж, кухня, мова, історія, тощо), що можуть сприяти формуванню іміджу Італії в світі.

Реєстрація та участь у конкурсі є повністю безкоштовними.

Тривалість фільмів має не перевищувати 5 хвилин.

Роботи приймаються до 15 вересня 2017 року на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., в темі листа необхідно вказати «Concorso COME DENTRO UNO SPECCHIO – L’Italia fuori dall’Italia», а в тексті листа вказати своє ім’я, прізвище, дату народження і номер телефону та розмістити посилання на відео, яке має бути завантажене на Youtube чи на Vimeo.

У перших титрах стрічки має бути розміщена афіша конкурсу, а фільми, зняті не італійською мовою, мають супроводжуватися італійськими субтитрами.

Три переможці отримають: подорож до Риму з відвідуванням кіностудії «Cinecitta», курс з італійської мови чи культури при одній з чотирьох  шкіл Данте Аліг’єрі в Італії та тематичне зібрання публікацій.