bgb
 
 
 

Студентів та аспірантів запрошують взяти участь у Всеукраїнському конкурсі наукових есе на тему «Перспективи Української національної революції у ХХІ ст.»

Ініціятори проведення конкурсу - Недержавний аналітичний центр "Українські студії стратегічних досліджень" та Науково-дослідний інститут українознавства. Конкурс є складовою частиною IV Бандерівських читань.

ІІІ Бандерівські читання - виступи (ВІДЕО)

Як повідомили організатори, основними завданнями конкурсу є привернення уваги молодих дослідників до теми продовження революційних перетворень в Україні для завершення Української національної революції та розвиток інтелектуальної націоналістичної думки.

Напрямки досліджень:

  • Зміст та мета Української національної революції.
  • Які завдання Української національної революції досі залишились не вирішеними?
  • Третя революція чи реформи?
  • Між революцією змісту і революційними формами.
  • Українська національна революція в умовах війни.
  • Як зміцнити національну ідентичність в постмодерному світі.

Переможці отримують премії - 40, 20 та 10 тисяч за 1-3 місця відповідно.

Для участі у конкурсі потрібно подати заявку та есе, обсягом 15-25 тис. знаків до 15 січня 2017 року за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Підсумки завершального етапу Конкурсу підіб'ють 27 січня 2017 року. Автори кращих робіт будуть нагороджені грошовими преміями під час IV Бандерівських читань 2 лютого 2017 року у м. Київ (Будинок вчителя, вул. Володимирська, 57).

Із додатковими запитаннями звертайтеся за тел.: 0674414601, 0679611662, 0979863144.