ПОДОРОЖІ і РОБОТА!

(Курорти Болгарії «Золоті Піски», «Албена», «Сонячний берег»)!

Запрошуються студенти на проходження короткострокової практики в Болгарії. Студентам надається можливість на практиці застосувати набуті знання, отримати реальний досвід в туристичній сфері, в рамках програми культурного обміну з наданням оплачуваної роботи в 4 * і 5 * готелях на популярних туристичних курортах Чорноморського узбережжя. Це відмінна можливість провести літо біля моря, вивчити культуру Болгарії, подорожувати з мінімальними витратами; удосконалити знання іноземної мови (болгарська, англійська, німецька і тд.); поєднати приємне з корисним: цікаву роботу з відпочинком, і мати при цьому відмінний заробіток. Студенти працюють в сфері обслуговування - магазинах і ресторанах, готелях, барах і парках відпочинку.

Звертаємо увагу, що вакансії не тільки для студентів, але і для більш дорослого покоління, тобто студенти можуть поїхати зі своїми батьками тощо. Умови дуже хороші - 3-х разове харчування (шведський стіл) і проживання (2-3-х місний аппартамент) - БЕЗКОШТОВНО + зарплата (в місяць) 250 євро + бонуси.

Вимоги: знання російської мови, бажано болгарської; знання англійської або німецької (базовий рівень) уміти порозумітися  це для рецепционістів. До початку літніх стажувань 2 місяці – знання іноземної мови можна вдосконалити. Для вакансії «Аніматор» будуть організовані навчання – 2 рази по 3 дні.

Необхідні якості: відповідальність, дисциплінованість, чесність,  комунікабельність, позитивний настрій, бажання працювати

Період участі в рамках програми: з 1 червня по серпень 2016 року.

Місце роботи: «Золоті Піски», «Албена», «Сонячний берег» та інші курорти

Претендентам потрібно заповнити прикріплену анкету (російською мовою) та надіслати на адресу Центру зовнішніх та міжнародних зв’язків Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  до 12-14 квітня 2016 року

За більш детальною інформацією звертайтесь в Центр зовнішніх та міжнародних зв’язків 210 кімната, 1 навчальний корпус.