bgb
 
 
 

Щиро вітаю вас із Міжнародним днем студента — святом, що об’єднує близько 1,7  мільйона молодих, енергійних і талановитих людей. Серед них — 5627 студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Нинішнє студентство — покоління нової формації, яке зросло у незалежній, демократичній Україні, має ґрунтовні знання та перспективи для їх реалізації. Це покоління, яке розпочало масовий рух громадянського та духовного оновлення на початку Євромайдану й стало його креативним осердям. Це покоління, яке не з книг і фільмів знає, що таке війна, і захищає, інколи ціною власного життя, суверенітет України.

Сьогодні я звертаюся з найтеплішими привітаннями та побажаннями до кожного, хто зберігає в душі вогонь творчості, жагу до знань, пошуків і самореалізації.  Студентські роки — це час остаточного формування особистості, час — коли людина переходить уявний місток між безтурботним дитинством та дорослим життям. Це той період, коли людина вчиться відповідальності, набирається мудрості, набуває безцінний життєвий досвід. Проте швидко сплинуть студентські роки і ви вже на практиці втілюватимете свої інноваційні ідеї, здобуті знання та вміння.

Дякую вам за прагнення здобувати нові знання, ентузіазм, наснагу та небайдужість до долі України, що стимулюють нас, старших колег, до невтомної праці.

Бажаю усім студентам Черкащини, а передусім Черкаського національного, здоров'я, щастя та любові, миру та добра, успіхів у навчанні, молодечого оптимізму та креативності задля здійснення найсміливіших планів і мрій.

З повагою, ректор Олександр Черевко!