bgb
 
 
 

Шановні студенти, представники студентських самоврядних та громадських організацій!


Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнському студентському форумі «Студентське самоврядування — школа лідерства ХХІ ст.», що відбудеться 25-27 вересня 2015 року на базі

Хмельницького національного університету

 

 

Організатори заходу: ВМГО «Національний студентський союз» та Студентська рада Хмельницького національного університету.

Для участі у заході необхідно до 20 вересня 2015 року заповнити он-лайн анкету

Початок реєстрації 25 вересня о 09:00 годині.

У рамках форуму, 27 вересня о 10 годині, відбудеться VI Конгрес Національного Студентського Союзу, на якому буде заслухано звіти членів Виконавчого комітету та голів Координаційних рад. Окрім цього, буде обрано новий склад статутних органів НСС, які надалі репрезентуватимуть наше студентство як на національному, так і на міжнародному рівні.

Якщо ти маєш бажання приєднатися до сильної команди та зробити свій внесок в розвиток молоді нашої держави, заповнюй анкету кандидата та бери участь у Конгресі, адже нам потрібні активні люди з новим баченням, цінностями та пріоритетами!

Із чинним переліком Комітетів та Координаційних рад Національного студентського союзу можна ознайомитися на сайті Національного Студентського Союзу.

Деталі проведення заходу будуть повідомлені відібраним учасникам до 22 вересня 2015 року.

Організаційний внесок — 200 грн. (сплачується учасниками при реєстрації).

За додатковою інформацією щодо участі у заході просимо звертатися до голови Студентської ради університету Анастасії Козак (тел. 0963659147; 0500669907) та голови Організаційного комітету Альони Жердецької (0978606158)