Відповідно до Умов прийому для осіб, зареєстрованих у сільських населених пунктах, які здобули повну загальну середню освіту в навчальних закладах, що знаходяться на території населених пунктів сільської місцевості, конкурсний бал балансується на сільський коефіцієнт, що дорівнює від 1 до 1,02. Для цього при створенні електронного кабінету потрібно додати відскановану копію довідки чинного зразка (Додаток 13 до Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру, що затверджені постановою КМУ від 2 березня 2016 р. № 207).

Також до уваги вступників на основі ЗНО. З технічних причин ДП «Інфресурс» скасувало частину електронних заяв вступників. Потрібно перевірити свою електорнну пошту та, за необхідності, скористатися можливістю повторої подачі заяви.

Із метою надання консультацій щодо вступної кампанії в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького з 28 червня 2017 року функціонує консультаційний центр.

Приймальна комісія