bgb
 
 
 

ННІ природничих наук Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького запрошує отримати освітній ступінь «Магістр» за спеціальностями: 091 Біологія «Лабораторний аналіз» і 102 Хімія «Лабораторний аналіз».

На сьогодні потреба у фахівцях із лабораторного аналізу є високою. Випускники цих спеціальностей вже зараз працюють у фармацевтичній корпорації «Юрія-Фарм», Черкаській дослідній станції біоресурсів інституту розведення і генетики тварин Національної академії аграрних наук України, Черкаському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі (НДЕКЦ), медичних лабораторіях «Лабсервіс», «Сінево», лабораторіях обласних та районних лікарень, ветеринарних закладах.

Державні та комерційні заклади, які мають клінічні, хімічні чи дослідницькі лабораторії, в нинішніх умовах конкуренції надають перевагу фахівцям, які підготовлені до роботи з сучасним лабораторним обладнанням, володіють методиками проведення досліджень і яких не потрібно відправляти на додаткові курси для отримання належної кваліфікації, витрачаючи час і кошти підприємств.

На навчання приймаються особи, які мають диплом бакалавра або спеціаліста (перелік спеціальностей див. у Правилах прийому Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, Додаток 4. 

Прийом документів з 12 липня 2017 року.

http://www.cdu.edu.ua

Email: sokolenkoЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Тел.: 097-26-18-162, 067-84-28-518

Адреса: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 81, навчальний корпус № 1, кабінети № 615, 616, 618