bgb
 
 
 

Дорогі школярі!

Запрошуємо Вас долучитися до пілотного проекту Навчально-наукового інституту фізики, математики та комп'ютерно-інформаційних систем Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького — заочних (дистанційних) підготовчих курсів з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року з математики та фізики.

Метою заочних (дистанційних) підготовчих курсів є забезпечення Вас, старшокласники, інтерактивним доступом до сучасних навчальних матеріалів, тестів, що аналогічні до тестів ЗНО, та професійних консультацій викладачів.

 

РЕЄСТРАЦІЯ НА КУРСИ

 

Навчаючись на наших курсах, Ви зможете поступово поглиблювати свої знання з переліку питань, передбачених програмою ЗНО-2017 з математики та фізики. Наші заняття містять теоретичні відомості, у яких викладачі ННІ фізики, математики та комп'ютерно-інформаційних систем пояснюють, як розв'язувати задачі різних видів, які особливості виконання різноманітних розрахунків, як працювати з завданнями, у яких треба обирати відповідь. Обов'язковим елементом кожного з дистанційних занять є виконання тестових завдань різного рівня складності.

Пропоновані нами тестові завдання, їх структура та складність відповідають програмі ЗНО-2017, що стане Вам у нагоді під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Тривалість наших дистанційних курсів становить 6 місяців. Програму курсів складено так, що Ви зможете працювати в зручний для Вас час, у зручному для Вас темпі й це займатиме приблизно 2-3 години на тиждень.

Перевагами заочних (дистанційних) підготовчих курсів є:

- можливість самостійно обирати час та тривалість кожного заняття;

- наявність форуму, який дозволить Вам ставити запитання викладачам та спілкуватися з іншими учасниками проекту;

- наявність зворотного зв'язку — наші викладачі перевірятимуть Ваші відповіді та надаватимуть персональні рекомендації щодо вивчення програмового матеріалу.

Після завершення дистанційної частини курсів підготовки до ЗНО-2017 з математики та фізики слухачі курсів можуть пройти очне підсумкове тестування в університеті та в разі успіху, отримати додаткові конкурсні бали до загального конкурсного балу абітурієнта при вступі до ЧНУ (детальна інформація про підсумкове тестування та можливість отримання додаткових балів буде згодом зазначена у Правилах прийому до ЧНУ на 2017 р.)

Сподіваємося, що наші заочні (дистанційні) підготовчі курси допоможуть Вам не лише покращити знання з математики та фізики, але й визначитися з власним покликанням та вибором майбутньої професії!

Для реєстрації на заочні (дистанційні) підготовчі курси з математики та фізики Вам потрібно заповнити онлайн-анкету за відповідним посиланням: https://goo.gl/Zp4g1x