bgb
 
 
 

Черкаський національний організовує для вступників консультативний пункт для подання електронних заяв. Про це йшлося на черговому засіданні приймальної комісії університету.

Однією з особливостей вступної кампанії 2016 року є подача заяв переважно в електронній формі. У такій спосіб подають заяви вступники на навчання на 1 курс освітнього ступеня бакалавраза денною формою, які не мають підстав для особливих умов участі у конкурсі і зарахування.

Заява в електронній формі подається вступником шляхом заповнення електронної форми в режимі он-лайн. Це дуже відповідальний момент, адже технічна помилка може мати серйозні наслідки. Заяву, яку вже зареєстровано у вищому навчальному закладі, не може бути скасовано.

Із метою надання методичної допомоги вступникам у подачі електронних заяв Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького організовує консультативний пункт, який буде працювати з 11 до 27 липня 2016 року. Вступники можуть звернутися у ці дні з 9 до 18 год. до ауд. №259 навчального корпусу №3 університету, в якому розташована приймальна комісія. Спеціально підготовлені працівники допоможуть вступникам подати електронну заяву незалежно від вибору вишу та спеціальності.

Для подачі електронної заяви вступник повинен знати:

— адресу електронної пошти, до якої має доступ;

— серію та номер документа про освіту, на основі якого здійснюється вступ;

— оригінал або скановану копію (фотокопію) додатка до документа про освіту, на основі якого здійснюється вступ;

— номер, пін-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;

— серію та номер документа, що посвідчує особу, та коли й ким він виданий.

Вступники можуть подати у різні виші до п’ятнадцяти заяв на п’ять спеціальностей (спеціалізацій), на яких передбачено прийом за кошти державного бюджету. Подання заяв в електронній формі на спеціальності (спеціалізації), на яких не передбачається прийому за кошти державного бюджету, не обмежується.

Тільки у паперовому вигляді до приймальної комісії університету подають заяви вступники на навчання на 1 курс освітнього ступеня бакалавра:

— які мають право складати вступні іспити з конкурсних предметів в університеті (див. Розділ VII Правил прийому);

— які мають право на зарахування за співбесідою (див. Розділ IX Правил прийому),

— які претендують на зарахування в межах встановлених квот для пільгових категорій (див. Розділ Х Правил прийому).

У Черкаському національному готові допомогти абітурієнтам!

Приймальна комісія