bgb
 
 
 
 
 

На Черкащині триває вступна кампанія.

Моніторинг її перебігу в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького здійснив заступник начальника Черкаської ОВА Олександр Шамрай.
Відвідав приймальну та відбіркові комісії, поцікавився, як відбувається подання заяв та супровід вступників пільгових категорій, як перевіряються мотиваційні листи тощо.

Проректор ЧНУ Олександр Спрягайло, відповідальний секретар приймальної комісії Людмила Смалиус розповіли про статистику подання заяв та про найпопулярніші спеціальності.

Поінформували, які освітні програми були відкриті з урахуванням сучасних потреб ринку праці та у відповідь на суспільні запити, зокрема, щоб забезпечити роботою ветеранів російсько-української війни. У ЧНУ це «Фізкультурно-спортивна реабілітація» (бакалаврат і магістратура), «Середня освіта. Технології. Захист України», «Міжнародна логістика та митна справа».

Заступник відповідального секретаря приймальної комісії Денис Дерев’янко надав детальну інформацію про вступників пільгових категорій. Відзначив, що цьогоріч багато вступників-військовослужбовців. Натомість не зверталися вступники з тимчасово окупованих територій.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького