Запрошуємо викладачів і студентів ЧНУ ім. Б. Хмельницького взяти участь у вебінарах з питань використання платформи «ScienceDirect».

У цей період «ScienceDirect» дає змогу викладачам, дослідникам, всім здобувачам освіти отримати нові знання із понад 35 000 міждисциплінарних книг, що містять досвід 47 000 авторів (від першої книги, опублікованої в 1896 році до найновіших назв), зокрема 200 підручників.

Щоб допомогти максимально використати доступ до «ScienceDirect», «Elsevier» запрошує на вебінар, який відбудеться у середу, 17 лютого, 11:00-12:00 (за київським часом).

РЕЄСТРАЦІЯ 

Упродовж 2021 року «Elsevier» буде проводити віртуальні тренінги — у режимі реального часу з доступом до записів — щоб допомогти учасникам навчитися інтегрувати «ScienceDirect» у свій робочий дослідницький процес та з широкого кола інших тем:

  • Поради щодо ефективного та продуктивного використання ScienceDirect;
  • Як опублікувати книгу з Elsevier;
  • Літня академія ScienceDirect.

Більш докладну інформацію про заходи, розроблені спеціально для України, включно з тренінгами, семінарами та конференціями, можна дізнатися з розділу порталу «Events & Training« (Події та тренінги). Будьте в курсі нового змісту, вдосконалень, навчальних заходів та іншого, приєднуючись до інтернет-спільноти «Elsevier Ukraine» у фейсбуці. Через сторінку у фейсбуці діліться своїми коментарями та питаннями!

ПРОГРАМА ВЕБІНАРІВ

Elsevier