Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького прагне допомогти всім, хто хоче вивчити іноземну мову (англійську, німецьку, польську, іспанську, французьку, китайську) або вдосконалити володіння цими мовами.

Запрошуємо слухачів на навчання за різними рівнями комунікативної підготовки з англійської, німецької, польської, іспанської, французької, китайської мов із можливістю отримання відповідного мовного сертифіката.

Пропонуємо такі програми (починаючи з нульового рівня):

— Англійська мова за професійним спрямуванням для держслужбовців та керівних кадрів сфери виробництва;

— Англійська мова за професійним спрямуванням для працівників територіальних установ органів управління МВС та МНС України;

— Англійська (німецька, польська, іспанська, французька, китайська) мова (рівні (А1), (А2));

— Англійська (німецька, польська, іспанська, французька, китайська) мова (рівні (B1), (В2));

— Англійська (німецька, польська, іспанська, французька, китайська) мова (рівень (C));

— Англійська (німецька польська, іспанська, французька, китайська) мова за професійним спрямуванням;

— Вивчення технічного перекладу (англійська мова).

Послуги надаються згідно з «Переліком платних послуг, які можуть надаватися закладами освіти, іншими установами та закладами системи освіти, що належать до державної і комунальної форми власності», затвердженим постановою  Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 року № 796.

За довідками звертатись до навчально-наукового центру «Інститут післядипломної освіти та курсової підготовки» — (0472)373571 та до навчально-наукового центру зовнішніх і міжнародних зв’язків за телефонами — 0631460214.

ННЦ зовнішніх і міжнародних зв’язків