Викладачі кафедри моделювання економіки і бізнесу, доктор економічних наук, професор Любов Кібальник та кандидат економічних наук, доцент Ганна Данильчук, взяли участь у міжнародній конференції «ICSF-2020» («The International conference on sustainable futures: environmental, technological, social and economic matters, Fintech, Greener Economy & Finance Workshop»).

Захід відбувся 20 травня 2020 року.

Викладачі ННІ економіки і права Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького виступали як члени програмного комітету та автори доповіді на тему «Monitoring and modelling of cryptocurrency trend resistance by recurrent and R/S-analysis».

Враховуючи карантинні обмеження, пов’язані з поширенням COVID-19, конференція проходила в онлайн-режимі. Виступи учасників відрізнялися науковою актуальністю, висвітлювали проблеми розвитку як національної економіки, так і міжнародних економічних процесів.

На думку науковців, такий досвід роботи є необхідним та особливо цінним у сучасних умовах значної кількості зовнішніх та внутрішніх викликів.

Доступ до відеоконференції:

Кафедра моделювання економіки і бізнесу