bgb
 
 
 
 
 

Викладачі кафедри дошкільної та спеціальної освіти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького стали членами громадської організації «Українська асоціація корекційних педагогів»

Важливим кроком у професійному зростанні науково-педагогічного складу ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва є залучення викладачів до діяльності громадських організацій, громадських спілок та інших соціальних ініціатив. Це сприяє підвищенню якості освіти та впровадженню інноваційних підходів зокрема, у дошкільній та спеціальній освіті.

Викладачі кафедри отримали членські квитки, які підтверджують їхнє офіційне членство в ГО «Українська асоціація корекційних педагогів».  Членство в асоціації надає можливість брати участь у фахових семінарах, конференціях та тренінгах, обмінюватися досвідом із колегами з інших закладів освіти, а також долучатися до спільних наукових досліджень. Це дозволить втілювати провідні практикоорієнтовані ідеї, спрямовані на розвиток галузі спеціальної освіти в Україні та додати свої напрацювання у формування сучасних стандартів та методик.

Діяльність науково-педагогічного складу кафедри дошкільної та спеціальної освіти ЧНУ у межах роботи Асоціації сприятиме підвищенню рівня підготовки майбутніх фахівців та забезпеченню якісної підтримки дітей з особливими освітніми потребами.

Кафедра дошкільної та спеціальної освіти