Останнім часом в Україні все більше популярності набирають програми, що націлені на матеріальну підтримку розумних студентів. Подібні напрями фінансуються незалежними організаціями. Такого типу програми вважаються дуже поширеними на території країн ЄС та США.

Запрошуємо студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького взяти участь в одній з таких програм, головний приз якої — 20 000 гривень.

«EducationUA 2019-2020» — це соціальна програма, яка пропонує студентам за допомогою конкурсної основи отримати матеріальну винагороду, показавши свої академічні успіхи.

УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Для участі в конкурсі студенти повинні відповідати таким вимогам: громадянство України, навчатися на 1-5 курсі будь-якого ЗВО, незалежно від інституту чи факультету та спеціалізації, денної та заочної форми навчання; перебувати на контрактній чи бюджетній основі або вчитися в школі в 11 класі.

ЕТАПИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ
  • Студент пише аналітичну статтю, потім надсилає її на контактний E-mail.
  • Потрібно заповнити заявку представлену знизу до 08.03.2020.
  • Члени журі з 09.03 до 11.03.2020 року проводять аналіз й оцінку робіт усіх кандидатів.
  • У процесі аналізу та обговорень буде обрано 3 найкращі роботи.
  • Авторам потрібно буде презентувати та захистити статті перед усіма журі 15.03.2020 в Києві.
  • Тільки після захисту визначають 3 переможців.

ВИМОГИ ДО РОБІТ

Кожен з учасників повинен написати унікальну статтю аналітичного типу, дотримуючись установленого об’єму в 2-3 тисячі слів на запропоновану тему: «СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ ДЛЯ БІЗНЕСУ — ЯКУ ПЛАТФОРМУ ОБРАТИ?». Кожна з робіт буде перевірена на антиплагіат. Тому потрібно буде докласти зусилля і час для аналізу та знайомства з різними джерелами. Робота надсилається у файлі Word чи Google Docs.

Детальніше за покликаннями:

https://smmdriver.com/education-ua/

https://karnoenergy.com.ua/educationua/

https://autofrom.com.ua/education-ua/

 

Education.ua