bgb
 
 
 
 
 

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького вшановує громадянський подвиг учасників українських революцій ХХІ століття та пам’ять героїв Небесної Сотні. 

Цикл заходів до Дня Гідності і Свободи пройшов у навчально-науковому інституті іноземних мов Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Студентська рада інституту організувала акцію «Передай тепло своїх долонь захисникові». Студенти створили відбитками власних долонь жовто-синій Прапор України. Найближчим часом він буде відправлений на передову.

В інституті також провели майстер-клас із виготовлення оберегів-янголів, які також поїдуть до захисників України. Його організувала заступник директора ННІ іноземних мов із виховної роботи Людмила Калюжна. 

Студенти четвертого курсу зустрілися з учасником АТО Олександром Бойком. А першокурсники взяли участь у круглому столі «Роль церкви у подіях на Майдані 2013-2014 років та у подальших суспільно-політичних процесах».

Окрім цього, студенти та викладачі інституту долучилися до відзначення Дня Гідності і Свободи вже традиційним збором ліків та солодощів для наших захисників. Зібрані медикаменти, солодощі, листи зі словами вдячності захисникам та обереги відправить на передову волонтер Центру забезпечення військових Інеса Плащенкова.

Заходи до дня Гідності і Свободи  пройшли на психологічному факультеті Черкаського національного Університету імені Богдана Хмельницького .

Колектив факультету організував одноденний дискусійний курс. Під час нього студенти ознайомилися з основними принципами гідності та поняттям «гідність». Окрім цього, вони ділилися історіями про гідність з власного життя та написали собі лист у майбутнє.

А  для студентів навчально-наукового інституту природничих наук організували цікаву лекцію. Прочитав  її доцент Костянти Інвангородський.

Нагадаємо, університетська громада вшановує громадянський подвиг учасників українських революцій ХХІ століття та пам’ять героїв Небесної Сотні.

З 20 по 23 листопада про історичні для України події говорять на кураторських годинах, круглих столах, гуртках і літературних студіях, зустрічах із учасниками тих подій. Проводяться також доброчинні й просвітницькі акції.

У фойє навчального корпусу № 1 розгорнуто інсталяцію, присвячену Майдану, та фотовиставку «Черкаський національний у подіях Майдану». 

ННІ іноземних мов