bgb
 
 
 
 
 

На кафедрі анатомії, фізіології та фізичної реабілітації Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького проведено засідання фахового семінару на тему «Особливості психофізіологічних функцій у дітей 5-7 років з різними індивідуально-типологічними властивостями нервової системи».

З доповіддю виступила аспірантка кафедри Анна Колесник.

На семінарі були присутні викладачі кафедри та магістранти, здобувачі III рівня вищої освіти (доктор філософії) спеціальності 091 «Біологія і біохімія», члени наукового студентського гуртка «Fair heads» спеціальності 016 «Спеціальна освіта (ортопедагогіка)». Доповідачка торкнулась багатьох цікавих аспектів нейродинамічних, сенсомоторних, вісцеральних функцій дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Їх з’ясування робить можливим віднайти оптимальні режими організації праці й відпочинку, відкриває перспективи щодо безпечного отримання освітніх послуг в у мовах сьогодення.

Ознайомившись та обговоривши матеріали дисертаційного дослідження, кафедра схвалила її результати та рекомендувала до захисту на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 09 «Біологія».

Кафедра анатомії, фізіології та фізичної реабілітації