У навчально-науковому інституті економіки і права Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького є чудова традиція — влаштовувати посвяту в першокурсники на університетській навчально-науковій базі «Сокирно». Цьогоріч ННІ економіки і права зібрав на свято рекордну кількість студентів — близько 500 осіб.

До студентів із привітаннями завітали «Олімпійські боги» (директор інституту Василь Андрусяк та його заступники Ганна Данильчук і Геннадій Волошкевич), які побажали їм легко та впевнено пройти весь шлях навчання.

З напутнім словом звернувся до студентів перший проректор Василь Мойсієнко, відзначивши, що студентські роки — найкращі в житті. З нагоди святкування Міжнародного дня туризму перед присутніми виступила завідувачка кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Станіслава Пасєка.

Студентська рада інституту підготувала для першокурсників запальний танок і тематичні подарунки, які нікого не залишили байдужим. Апофеозом свята стала урочиста клятва студентів. Присутні з задоволенням пограли у волейбол, баскетбол, провели танцювальні батли. Незмінним елементом свята залишився смачний козацький куліш.

ННІ економіки і права