Перед завершенням семестру у навчально-науковому інституті педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва відбулася зустріч батьків студентів першого курсу.

Грудневий формат батьківських зборів був зорганізований на двох майданчиках спілкування «батьки — дирекція навчально-наукового інституту» та «батьки — завідувачі кафедр і куратори груп». Вітальним словом розпочав батьківські збори директор інституту професор Тимофій Десятов. Опісля батьки мали змогу дізнатися про особливості заліково-екзаменаційної сесії у 2021-22 навчальному році, вичерпну інформацію про умови навчання. Їм розповіли про позитивну динаміку змін в інституті, студентські свята й будні в контексті виховної роботи.

Також на збори була запрошена кандидатка психологічних наук Сабіна Раджабова, яка надала батькам поради щодо адаптації студенів до нових умов навчання. Пісенний супровід та новорічний настрій усім присутнім забезпечував вокальний гурт інституту — неповторні «Серця трьох».

Екскурсія навчальними аудиторіями, енергетика студентства та відкрите спілкування із завідувачами кафедр та кураторами груп довершили позитивне враження від конструктивної зустрічі.

Наталія Скакун, заступник директора навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва