У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького дбають про підвищення рівня обізнаності професорсько-викладацького колективу у сфері академічної доброчесності у ЗВО.

У ННІ міжнародних відносин, історії та філософії було вирішено провести систему внутрішніх тренінгів, присвячених цій тематиці. Мета — мотивувати дотримуватися принципів академічної доброчесності та корпоративної етики, розвивати корпоративну культуру, покращувати імідж інституту.

23 грудня було проведено внутрішній онлайн-тренінг для викладачів інституту «Дотримання принципів академічної доброчесності у закладі вищої освіти». Тренінг провела кандидатка історичних наук, доцентка кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин, голова Комісії академічної доброчесності та корпоративної етики Анжела Іржавська.

— Якісне внутрішнє навчання — це ефективний інструмент передачі знань та підвищення результативності навчально-наукової діяльності. Планується продовжувати таку практику як у викладацькому, так і в студентських колективах, — зазначила Анжела Петрівна.

ННІ міжнародних відносин, історії та філософії