На кафедрі економіки підприємства, обліку і аудиту Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відбулася робоча зустріч із представниками стейкхолдера консалтингового центру в місті Черкаси ТОВ «АУДИТ КОНСАЛТИНГ СЕРВІС».

Робоча зустріч проходила онлайн. Були залучені студенти навчально-наукового інституту економіки і права спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 071 «Облік і оподаткування», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та 051 «Економіка».

Працівники ТОВ «АУДИТ КОНСАЛТИНГ СЕРВІС» представили мету діяльності, види послуг, напрями діяльності із залученням здобувачів вищої освіти в межах втілення Угоди про співробітництво сторін між ТОВ та ЧНУ ім. Б. Хмельницького. Обговорено зі студентами перспективи працевлаштування, зокрема за напрямом «фінанси», «аудит», «бухгалтерський облік», «маркетинг».

Фахівці консалтингового центру презентували умови Конкурсу «Перспектива нового покоління» спільно з «Академією консалтингу та аудиту». Студентський конкурс передбачає виконання завдань серед студентів та подальшу презентацію і виконання тестових завдань у ІІ етапі конкурсу.

— Дякуємо за плідну співпрацю колегам із ТОВ «АУДИТ КОНСАЛТИНГ СЕРВІС» консалтингового центру в місті Черкаси! — зазначив директор ННІ економіки і права Василь Андрусяк.

 

ННІ економіки і права