Студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького долучилася до благодійної акції «Смілива гривня».

Організатор — Національний банк України. Акція «Смілива гривня» — це благодійна ініціатива, мета якої об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії.

У межах акції «Смілива гривня» приймалися банкноти та монети, якими можна розраховуватися (монети 10, 50 копійок та монети номіналом 1, 2, 5, 10 гривень).

Спільними зусиллями викладачів, працівників та студентів університету зібрано майже 5 тисяч гривень монетами та відправлено на потреби військових.

— Кожен охочий міг відправити свої монети на фронт, цим самим зробити внесок у перемогу, навіть якщо це 10 копійок, — розповідає начальник відділу виховної роботи Ірина Луценко. — Сьогодні більшість людей у своїх кишенях мають багато копійок, які їх дратують, а тепер завдяки цій акції у них з’явилася чудова нагода допомогти українській армії.

— Кожен з нас прагне закінчення війни та перемоги в країні і допомагає у міру своїх можливостей. Студенти ЧНУ об’єдналися для спільної праці — мобілізації коштів для підтримки Збройних сил України! Ми віримо у нашу перемогу та знаємо, що кожна копійка важлива для наших військових, тому ми не зупиняємося на досягнутому та продовжуємо ініціювати інші благодійні акції на підтримку армії, — говорить Євгенія Лядецька, в.о. голови студентської ради, студентка 3 курсу ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва.

Об’єднуймо наші зусилля заради майбутнього нашої країни!

Відділ виховної роботи