bgb
 
 
 
 
 

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулася зустріч гаранта та членів проєктної групи освітньо-професійної програми «Дошкільна освіта та дефектологія» з роботодавцями та випускниками, під час як обговорили зміст цієї освітньо-професійної програми».

На початку зустрічі Інна Ніколаєску, гарант освітньо-професійної програми «Дошкільна освіта та дефектологія», завідувачка кафедри дошкільної та спеціальної освіти, докторка педагогічних наук, професорка наголосила на важливості обговорення змісту ОПП для забезпечення її відповідності сучасним вимогам та потребам ринку праці.

Під час дискусії учасниками зустрічі були внесені пропозиції щодо вдосконалення освітньо-професійної програми «Дошкільна освіта та дефектологія», а саме акцентувалася увага на розширенні її практичної складової (збільшення кількості годин для практичних занять) й залучення професіоналів-практиків до організації аудиторних занять.

Обговорення пройшло у дружній атмосфері, учасники зустрічі активно ділилися своїми думками та досвідом. Всі пропозиції були взяті до уваги й розглянуті на засіданні проєктної групи ОПП при подальшому вдосконаленні освітньо-професійної програми «Дошкільна освіта та дефектологія».

Такі експертні обговорення сприяють покращенню якості освіти майбутніх вихователів та вчителів-дефектологів та  створенню ще більш ефективної та актуальної освітньо-професійної програми, яка відповідатиме вимогам сучасності та потребам на ринку праці.

Кафедра дошкільної та спеціальної освіти