Сьогодні у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулася презентація результатів аналізу програм десяти найпопулярніших кандидатів у Президенти України.

Аналітики громадської організації «CENTRE UA» детально проаналізували позиції кандидатів у тих сферах політики, на які має безпосередній та опосередкований вплив Президент. Зокрема, у сфері національної безпеки та оборони, зовнішньополітичної діяльності, розподілу владних повноважень, прав людини та внутрішньої політики. Результати роботи для студентів ЧНУ представила науковець, політолог навчально-наукового інституту економіки і права Олександра Дем’яненко.

— Ми розуміємо, що не кожна людина ознайомилася і вивчила програми кандидатів, тому така інформація стане у нагоді тим, хто хоче дізнатися більше. Ми переконані, що перед тим, як голосувати, виборці мають знати плани та стратегії кандидатів, — зазначила Олександра Олександрівна.

Під час заходу Олександра Дем’яненко також навела цікаві факти, що стосуються виборчого процесу в Україні. Зустріч пройшла у відкритому форматі. Її учасники ставили запитання та мали можливість почути відповіді кваліфікованого фахівця.

Аналіз програм кандидатів у Президенти дивіться у відео та презентації «CENTRE UA»:

 

 

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького