У межах вивчення навчальної дисципліни «Міжнародні організації» першокурсники спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького поспілкувалися з менеджеркою програми «Response», координаторкою з моніторингу та оцінки у Корпусі миру США в Україні Жанною Гриценко (PC Response Program Manager, M&E Coordinator, PTU Records Management PoC Peace Corps Ukraine).

На запрошення кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин гостьова лекторка провела студентам лекцію англійською мовою на тему: «Peace Corps in Ukraine». Було розглянуто історію створення та основні напрями діяльності міжнародної волонтерської організації Корпусу миру США у світі та в Україні.

Невимушене спілкування англійською мовою студентів-міжнародників із представницею Корпусу миру США в Україні відбувалося в площині обговорення можливостей долучитися до участі у міжнародних волонтерських організаціях та подальшого професійного зростання у цій сфері діяльності. Зустріч зорганізувала доцентка кафедри ВІМВ ННІ міжнародних відносин, історії та філософії, викладачка дисципліни «Міжнародні організації» Анжела Іржавська.

Кафедра всесвітньої історії та міжнародних відносин