Благодійний марафон e розпалі.Студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, «за дорученням Святого Миколая», привітали дітей у Черкаському обласному онкологічному диспансері.

Ініціатор акції — доцентка кафедри археології та спеціальних галузей історичної науки, голова профбюро ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Марина Захарченко. Останні два роки до цього заходу долучається комісія профкому університету у справах студентів. Студенти провели благодійний ярмарок. Продавали різноманітні товари: тістечка, сувеніри, хенд-мейд, фрукти та книжки тощо. 

До проведення ярмарку долучилися також студенти ННІ міжнародних відносин, історії та філософії, ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва, психологічного факультету, ННІ фізичної культури, спорту та здоров'я, ННІ іноземних мов.

Спільними зусиллями було зібрано 8660 грн, на які було придбано подарунки для пацієнтів відділення дитячої онкології та гематології комунального закладу «‎Черкаський обласний онкологічний диспансер» Черкаської обласної ради.

Активісти відвезли дітям подарунки та розіграли для них виставу. 

 

ННІ міжнародних відносин, історії та філософії