bgb
 
 
 
 
 

Магістри Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького у складі команди від Черкаської області стали другими на всеукраїнських змаганнях бригад екстреної медичної допомоги.

«Срібло» команда виборола серед 26 команд з інших областей.

Серед учасників змагань — студенти ННІ економіки і права Андрій Юров, Євгеній Тищенко, Олена Самойлова, Дмитро Нехаєнко, Євген Марюхеня, Дмитро Поденко, які в ЧНУ здобувають спеціальність «Публічне управління і адміністрування».

Переможців — працівників КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» — нагородили в обласній раді. Відзначення приурочили до дня Екстреної медичної допомоги.

— Колектив кафедри менеджменту та державної служби вітає своїх студентів з перемогою на всеукраїнських змаганнях бригад екстренної медичної допомоги! Студенти вдало поєднують навчання за індивідуальним графіком і роботу. І неабияку, а в КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради»! Бажаємо успіхів і в роботі, і в навчанні! — зазначає професорка кафедри Світлана Богуславська.

ННІ економіки і права