Завершено збір коштів на автомобіль для підрозділу, де служить батько студента ННІ іноземних мов Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Романа Пушенка.

Викладачі та студенти рідного інституту, ректорат університету  відгукнулися на прохання Романа допомогти в цій справі й долучилися до збору коштів.

Мама Романа, Вікторія Пушенко подякувала всім, хто долучився до доброї справи для наших ЗСУ:

—  Я хочу подякувати кожному окремо й усім разом за таку титанічну роботу! 100 тисяч гривень! Ви просто уявіть собі, яка це величезна сума, а ми її з вами зібрали за такий короткий термін. Родичі, куми, односельці, друзі, друзі друзів, сусіди, знайомі, вчителі нашої рідної школи, однокласники, викладачі університету, одногрупники, однокурсники, колеги по роботі, люди із-за кордону, люди з усієї України, які не залишилися осторонь і допомогли нам у цьому зборі — всім-всім сердечно вдячні! Наші захисники тепер будуть забезпечені дуже необхідним для них авто. Ми дякуємо особисто від сім’ї Пушенків за те, що абсолютно ніхто не залишився осторонь! Нехай кожна ваша вкладена гривня повернеться вам тисячею. Кожен і кожна зробили свій вклад в безпеку наших солдат, а це означає — в перемогу! Що може бути потрібніше сьогодні? Всім бажаємо мирного неба і ще мільйон разів дякуємо! Слава Україні!