З липня 2021 року Британською Радою в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти Національної академії педагогічних наук України реалізовується Програма вдосконалення викладання у вищій освіті України.

Команду Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького представляють перший проректор, професор Василь Мойсієнко, професорка Наталія Андрусяк, професорка Галина Луценко, доцентка Наталія Сливка. У межах Програми заплановано й уже частково проведено 18 онлайн-сесій, під час яких викладачі різних університетів виконують індивідуальні й групові завдання, опановуючи нові підходи до викладання і навчання.

12 листопада до роботи Програми долучилися й студентки-магістрантки ННІ іноземних мов Ольга Рижова та Анастасія Дерібезова. Студентів запросили на онлайн-тренінг «Ярмарок модулів/Module Fair» для того, щоб вони ознайомилися і оцінили нові міждисциплінарні курси, які розробили команди викладачів. Завданням викладачів, що представляли різні спеціальності й різні заклади вищої освіти, було розробити цікавий міждисциплінарний курс, застосувавши опанований матеріал, і  представити його студентам. Студенти мали можливість переглянути презентації, серед яких буди відео файли, інтерактивні презентації і навіть сайт, поспілкуватися з викладачами та отримати відповіді на питання, які їх зацікавили. Потім вони взяли участь у голосуванні та обрали найкращі курси. Студентки Ольга Рижова та Анастасія Дерібезова зазначили, що участь у такому заході стала для них новим і цікавим досвідом. Студентки продемонстрували високий рівень володіння англійською мовою, адже захід був цілком англомовним.

ННІ іноземних мов