«Державотворець: молодь на варті змін» — під таким гаслом пройшов Всеукраїнський форум, що зібрав відомих спікерів та амбітну молодь зі всієї країни.

Його учасницею була і голова студентської ради ННІ іноземних мов Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Амєлія Хренова.

На форумі заслухали три дискусійних панелі: від державного сектору, бізнесу та громадського сектору.

— Серед запрошених спікерів були представники Уряду, Національного банку України, Національного агентства з питань запобігання корупції тощо. Від бізнесу виступали Герман Сметані, Даніель Білка, Костянтин Єфименко та інші відомі підприємці.

Особисто мене найбільше вразив і надихнув громадський сектор. Особливо неймовірною була Юлія Мерхель, засновниця let's do it Ukraine. Ми можемо самими стати змінами, яких прагнемо зробити у країні. Потрібно вірити, прагнути і багато працювати — усе вдасться, — поділилася враженнями студентка ЧНУ.

Вона також нагадала, що нині триває подача заявок на освітньо-професійний курс «Державотворець: Зміни можливі», де тиждень активна молодь матиме можливість навчатися державотворенню, розвивати свої лідерські якості та заводити нові знайомства. Реєстрація заявок завершується 3 серпня, тож не прогайте свій шанс!

Довідково:

З 14 по 20 серпня на базі Київської школи державного управління ім. Сергія Нижного відбудеться курс, призначений для 35 осіб, що будуть обрані на конкурсній основі. Ви отримаєте унікальну можливість брати участь у лекціях та воркшопах, які проведуть провідні фахівці у сфері реалізації структурних реформ, соціально-відповідального бізнесу та громадського сектору.

Організатори забезпечують учасників Курсу проживанням, харчуванням, навчальними та поліграфічними матеріалами, а також компенсують витрати на проїзд до м. Київ. Після завершення курсу, за результатами незалежного оцінювання, будуть обрані найкращі учасники для подальшого працевлаштування або практики в центральних органах виконавчої влади, партнерах з бізнес сектору та громадських організаціях в рамках програми «Державотворець: Молодь важлива».

 

Заповнюй форму: https://forms.gle/iEBbTecSCnmvBMBT9

 

Студентська рада