bgb
 
 
 
 
 

Студенти та студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького дізналися про можливості академічної мобільності завдяки міжнародним стипендійним програмам.

На зустрічі з молодими людьми фахівець навчально-наукового центру «Центр зовнішніх і міжнародних зв’язків» Максим Щербаков розповів про можливості навчання за кордоном. Він презентував програми, у яких можуть брати участь студенти, та розповів про умови, які потрібно виконати, щоб навчатися в іноземних університетах. Зокрема, йшлося про такі міжнародні проекти, як The Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD) — програма для студентів 1-3 курсу бакалаврату, Erasmus Mundus — програма для випускників. Також студентів ознайомили з можливостями навчання у Центрально-Європейському університеті в Угорщині та Коледжі Європи в Бельгії.

«Не втрачайте часу. Беріть по максимуму все, що вам дає університет, адже для вас це важливі знання та досвід, які допоможуть у майбутньому!» — закликала студентів директор Центру зовнішніх та міжнародних зв’язків Світлана Архипова.

За детальнішою інформацією щодо навчання за кордоном звертайтесь до Центру зовнішніх і міжнародних зв’язків з адресою  18031, Черкаси, бул. Шевченка, 81, 2 поверх, каб. 227 або за телефоном: 063-289-52-85.

 

 

 

Текст та інфографіка: Оксана Макаренко, студентка 2 курсу магістратури ННІ української філології та соціальних комунікацій

Фото: Владислава Громенко, студентка 4-Ж ННІ української філології та соціальних комунікацій
Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького