bgb
 
 
 
 
 

Черкаський національний університет знову долучається до Всеукраїнської благодійної акції «Ранець доброти», яка ось уже третій рік поспіль проводиться з ініціативи Святійшого Патріарха Філарета, а в Черкаському національному стала ще одною світлою традицією. Учасники акції, небайдужі студенти, викладачі та працівники закладу допомагають школярам, які втратили своїх батьків у зоні бойових дій, багатодітним родинам військовослужбовців, дітям, які проживають у зоні АТО, «сірій зоні», та переселенцям зібрати шкільні ранці.

Університетська родина та черкащани можуть долучитися до акції, принісши зібрані ранці, необхідне для навчання канцелярське приладдя або кошти в храм Святих рівноапостольних Кирила і Мефодія, до пункту збору в Свято-Троїцькому соборі у Черкасах. Або ж принести зібраний ранець і особисто вручити дитині. Слідкуйте за нашими оголошеннями.

Зробивши цю добру справу, запрошуйте творити добро своїх друзів і знайомих. Щоб якомога більше українців дізналися про акцію, поширюйте відео чи фото зібраних вами ранців у соціальних мережах з хештегом #Ранецьдоброти.

Адреса храму Святих рівноапостольних Кирила і Мефодія: б-р Шевченка, 81 (Університетська площа).

З питаннями можна звертатися до отця Володимира Штокала (тел.: 098-80-09-770).

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького
Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького