Ще одна тяжка втрата серед випускників Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. У лікарні Дніпра від  поранень, отриманих під час виконання бойового завдання, помер випускник ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я Максим Гуреля.

 Максим навчався в черкаській школі № 33  імені Василя Симоненка. Після закінчення 11 класів, вступив до ЧНУ ім. Богдана Хмельницького. Пішов на фронт з колективу Черкаської станції швидкої медичної допомоги. 

— Хоч Максим працював у нашій установі недовго, вся його родина так чи інакше пов’язана з екстренкою Черкащини. Максим був призваний з нашого колективу з 18 липня 2022 року. Протягом всього цього часу їхній підрозділ був на передових позиціях проти рашистських загарбників, — повідомили  в пресслужбі екстренки.

Все життя зі спортом, а саме, футболом. Грав в юнацькому складі, в «Дніпро 2», «Хімік», та збірній університету. Навіть в зрілому віці продовжував грати в любительських командах мініфутболу.

Останнім місцем служби Максима був напрямок Сватового на Луганщині. У  січні під час бойового завдання військовий отримав множинні поранення та був госпіталізований в один із лікувальних закладів Дніпра. Після кількох операцій 23 січня його серце зупинилось. Бійцю було 36 років. Одружений, сиротами залишилися двоє неповнолітніх дітей.

Церемонія прощання із загиблим відбудеться 26 січня, об 11.30 год біля Пагорба Слави.

Щирі співчуття родині ГЕРОЯ.

Світла та вічна пам’ять, низький уклін…

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького