Студент навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Роман Щербатюк здобув перемогу на 24-му Кубку світу з кікбоксингу. Змагання проходили у Будапешті.

Збірна України, до складу якої входить студент черкаського ВНЗ, традиційно бере участь у Кубку світу з кікбоксингу. Як розповідає переможець, для нього кожні такі змагання — це нові перемоги та новий стимул до наступних звершень.

— На 22 Кубку світу з кікбоксингу я здобув друге місце, наступного року, поступившись спортсмену з Польщі, також отримав друге місце. А от цього року я став переможцем. Такі змагання загартовують, стимулюють, додають упевненості рухатися вперед і перемагати, — зазначає Роман.

Студент Черкаського національного дякує університету за підтримку та висловлює подяку своєму першому тренеру Юрію Зубову та Сергію Тутику, тренеру, із яким співпрацює нині.

Ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко зазначив: 

— Як керівник відокремленого підрозділу Спортивної студентської спілки в Черкаській області вітаю наших студентів та їхніх наставників, тренерів зі спортивними перемогами! Пишаюся Романом Щербатюком, Анжелою Мовчан, Артемом Довбиком, а також баскетбольною командою університету, яка успішно зіграла в Чемпіонаті України з баскетболу серед студентів та пройшла у півфінал. Саме їхні здобутки популяризують Україну та Черкаський національний! 

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького
Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького