Студентоцентроване навчання в університеті має різні прояви. Задля кращого розуміння сучасних потреб студентів, сьогоднішніх реалій життя, врахування сучасних викликів у освітньому процесі для викладачів, керівників навчально-наукових підрозділів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького було проведено просвітницьку лекцію «Психологічні особливості спілкування з людьми, що пережили травму війни».

Спікерка, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри психології, глибинної корекції та реабілітації Людмила Бондаревська спілкувалася з учасниками в онлайн-форматі. Психологиня має багатий практичний досвід роботи з людьми зазначеної категорії.

Під час лекції було порушено питання поведінкових проявів у осіб, які пережили травмуючі події, складності переживань втрат, проблеми знецінення життя молодими людьми, що пережили втрати в умовах воєнного стану.

Людмила Бондаревська надала психологічні рекомендації для викладачів щодо організації освітньої взаємодії зі студентами, які мають труднощі у навчанні.

Матеріал був змістовним, цікавим, іноді таким, що вражає.

Навчально-методичний відділ