У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького тривають науково-просвітницькі онлайн-заходи для студентів, аспірантів та науковців та для всіх, хто потребує перевіреної інформації з широкого кола питань.

Запрошуємо на заходи, присвячені Міжнародному дню інтелектуальної власності, який відзначається 26 квітня.

Магістри приватного права та інтелектуальної власності проведуть вебінар на тему: «Інтелектуальна власність під час війни».

Вебінар відбудеться у вівторок, 26 квітня о 13:00 на платформі GoogleMeet. Модератор — завідувачка кафедри інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін, доцентка Наталія Олександрівна Попова.

Щоб приєднатися до відеозустрічі, натисніть посилання. Щоб приєднатися з телефону, наберіть номер +1 720-262-8447 і введіть PIN-код 345 304 514#

Крім цього, у середу, 27 квітня о 13:00 відбудеться відкрита лекція докторки юридичних наук, професорки  кафедри інтелектуальної власності та інформаційного права Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ольги Кулініч на тему: «Місія цифрового мистецтва у підтримці України на шляху до перемоги».

Посилання на зустріч