Програма імені Фулбрайта, попри трагічні події російсько-української війни, підтверджує свою присутність в Україні, продовжує діяльність та приймає заявки від українських конкурсантів на здобуття стипендій для навчання, стажування та проведення досліджень у США.

До 30 червня 2022 року триває подання аплікаційного пакету документів на участь у конкурсі FULBRIGHT FOREIGN LANGUAGE TEACHING ASSISTANT (FLTA) Program на 2023-2024 академічний рік.

Якщо ви:

— готові вчитися самі та навчати інших,

— мрієте про нові горизонти,

— прагнете розповісти світу про Україну,

— а ваша українська та англійська мови на високому рівні

— спробуйте свої сили в програмі FLTA: стажування з викладання української мови (асистенція американським викладачам) в університетах/коледжах США тривалістю дев’ять місяців.

 У конкурсі можуть брати участь викладачі-початківці та молоді фахівці віком до 30 років, які спеціалізуються з лінгвістики, української літератури, перекладацьких студій, комунікацій, журналістики, американських студій, викладання англійської мови. Кандидати повинні мати диплом магістра або бакалавра на час призначення стипендії (липень 2023 року).

 FLTA Program — програма для енергійних освітян-початківців, зрілих у судженнях, професійно обізнаних; спроможних успішно виконувати функції і викладача, й асистента; легко уживатися у студентську атмосферу, співпрацювати з викладачами та адміністрацією гостьової інституції.

Детальніше на сайті Програми: Fulbright Foreign Language Teaching Assistant Program - Fulbright Ukraine

Запрошуємо також ознайомитись з короткими відео-відгуками стипендіаток FLTA щодо участі у програмі:

Анна ОГОЙКО

Fulbright Foreign Language Teaching Assistant (FLTA) Program

University of Pennsylvania, Philadelphia, PA, 2017-2018

Тетяна КІДРУК,

Fulbright Foreign Language Teaching Assistant (FLTA) Program

University of Kansas, Lawrence, KS, 2019-2020

 

Про підготовку аплікаційного пакету документів для конкурсантів FLTA Program Ви можете дізнатися із запису нашої онлайн-консультації за участі випускниць FLTA 2018/2019 Лідії ОРИЩУК та 2019/2020 Тетяни КІДРУК

 

 

Навчально-науковий центр зовнішніх і міжнародних зв'язків Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького