bgb
 
 
 
 
 

Студенти разом із викладачами кафедри російської мови, зарубіжної літератури та методики навчання зустрілися з представниками Інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Під час бесіди, що мала профілактично-просвітницький характер, прозвучала інформація про сам Інститут пожежної безпеки, його сьогодення й перспективи, переглянуто інформаційний ролик про теоретичну й практичну підготовку майбутніх рятувальників-вогнеборців. Із цікавою розповіддю виступили старший викладач кафедри організації заходів цивільного захисту закладу Тетяна  Пархоменко та курсант-магістрант Андрій Дулгєров.

Виступ доцента кафедри психології Сергія Головченка стосувався насамперед питань дотримання правил протипожежної безпеки на виробництві та в побуті, а також сумної статистики про загиблих внаслідок пожеж за минулий рік. Неабияке враження справила на присутніх відеоінформація з місць, де сталася пожежа і постраждали люди. Тому логічним завершенням зустрічі став заклик до кожного з присутніх особисто турбуватися про власну безпеку і безпеку інших шляхом неухильного дотримання нескладних правил у побуті, під час відпочинку чи навчання.

 Лариса Корновенко, завідувач кафедри російської мови, зарубіжної літератури та методики навчання